Knorr Indiase Kip Tandoori
Producent : Unilever Food Solutions
Adress : Postbus 1250
Postcode : 3000BG
Plaats : Rotterdam
Land : Nederland
(NL) Rijstmix: rijst 97%, paprika (groen, rood), laurierblad, aroma.Sausmix: aardappelzetmeel, tarwebloem, palmvet, paprikapoeder, tomaat, zout, ui, gember, glucosestroop, rode paprika, knoflook, cayennepeper, maltodextrine, komijn, melkeiwitten, koriander, sojasaus (sojaboon, tarwe), rode bietenextract, aroma (bevat selderij), gistextract.
Marinademix: zout, tomaat, paprikapoeder, palmvet, aardappelzetmeel, knoflook, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, cayennepeper, maltodextrine, geroosterde ui, gember, uienpoeder, kaliumchloride, sojasaus (sojaboon, tarwe), citroensap, aroma (bevat selderij), rode bietenextract, gistextract.
Kan gluten, ei, melk, selderij bevatten.
(D) Rijstmix: 97 % Reis, Paprika (grün, rot), Lorbeerblatt, Aroma. Sausmix: Kartoffelstärke, Palm Fett, Weizenmehl, Paprika, Tomaten, Salz, Zwiebel, Ingwer, Glukosesirup, Paprika, Knoblauch, Cayennepfeffer, Maltodextrin, Milcheiweiß, Koriander, Kreuzkümmel, Sojasauce (Sojabohnen, Weizen), rote-Bete-Extrakt, Aroma (enthält Sellerie), Hefe-Extrakt. Marinademix: Salz, Tomaten, Paprika, Knoblauch, Kartoffelstärke, Palmfett, hydrolysierte Pflanzenproteine, Maltodextrine-, geröstete Zwiebel, Ingwer, Cayenne-Pfeffer, Zwiebelpulver, Kaliumchlorid, Sojasauce (Sojabohnen, Weizen), Zitronensaft, Aroma (enthält Sellerie), rote Beete Extrakt, Hefeextrakt. Kann Gluten, Ei, Milch, Sellerie.
(GB) Rijstmix: 97% rice, peppers (green, red), bay leaf, aroma. Sausmix: potato starch, Palm fat, wheat flour, paprika, tomato, salt, onion, ginger, glucose syrup, red pepper, garlic, cayenne pepper, maltodextrin, milk protein, cilantro, cumin, soy sauce (soy bean, wheat), red beet extract, flavour (contains celery), yeast extract. Marinademix: salt, tomato, paprika, garlic, potato starch, Palm fat, hydrolysed vegetable proteins, maltodextrine, Roasted Onion, ginger, cayenne pepper, onion powder, potassium chloride, soy sauce (soy bean, wheat), lemon juice, flavouring (contains celery), red beet extract, yeast extract. Can contain gluten, egg, milk, celery. .
Energie / Brennwert / Energy | 570 kJ / 140 kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 7 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 18 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 0,9 g | |
Vet / Fett / Fat | 5 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 2 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | ||
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | ||
Zout / Salz / Salt | 0,53 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | ||
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | 0,7 g | |
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | Ei, Melk, Selderij / Ei, Milch, Sellerie / Egg, Milk, Celery | |
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage | Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry. | |
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture | Nederland / Niederlande / Netherlands | |
Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g. |
Voor dit lekkere Conimex gerecht heeft U nodig: Naar gelieve 250 peultjes, 250 champigons, 500 ongezouten varkenslapjes, 350 rijst en conimex wokolie.
Bereiding:
1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Snij het varkensvlees in reepjes. Meng de marinademix met 3 eetlepels wokolie en marineer hierin de vleesreepjes ca 10 minuten.
3. Maak de peultjes en de champigons schoon en snij ze in stukjes.
4. Bak de peultjes en de champignons in 1 eetlepel wokolie ca 4. minuten.
5. Bak vervolgens in een andere pan de vleesreepjes gaar. Voeg eventueel nog wat wokolie toe.
6. Doe 300 ml water en de sausmix in een steelpan, breng al roerend aan de kook en verwarm het geheel enkele minuten tot het de gewenst dikte heeft.
7. Giet het vet af en serveer het vlees op een schaal. Giet de warme saus hierover en serveer de rijst en groenten apart.