Smelik 6 Tompoezen 250g

Artikelnummer: 111003100


3,99 €
15,96 € per 1 kg

incl. 7% Omzetbelasting , Plus Verzending (Standard)

vanaf StStukprijs
32,79 €11,16 € per kg
102,69 €10,76 € per kg
Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 3 Werkdagen

6 lekkere Tompoucen, om zelf te maken,

Categorie: Hollandse Bakmix en Taartmix


St

6 lekkere Tompoucen, om zelf te maken,


Producent : Smelik
Adress : postbus 154
Postcode : 7390AD
Plaats : Twello
Land : Nederland

Verzendgewicht:
0,33 Kg
Artikelgewicht:
0,25 Kg
Inhoud:
250,00 g
googlecat:
Lebensmittel > Backwaren > Zum Selber Backen
Ingredienten:

(NL) Bladerdeeg: tarwebloem, roomboter (bevat melk), zout.
Puddingpoeder: suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, weipoeder (bevat melk), volle melkpoeder, plantaardig vet (kokos, palm, palmpit), gedroogde glucosestroop, melkeiwit, rijsmiddel (dinatriumdifosfaat), natuurlijk aroma, emulgator (melkzuurester van mono en diglyceride), verdikkingsmiddel (calciumacetaat, stabilisator (natriumfosfaat), natuurlijke kleurstoffen (riboflavine, annatto), zout.
Suikerglazuur: suiker, glucosestroop, water, conserveermiddel (kaliumsorbaat)


(D) Blätterteig: Weizenmehl, Butter (enthält Milch), Salz.
Puddingpulver: Zucker, modifizierte Kartoffelstärke, Molkepulver (enthält Milch), Vollmilchpulver, pflanzliches Fett (Palm, Kokos, Palm Kernel), getrockneter Glukosesirup, Milcheiweiß, Backtriebmittel (Dinatriumdifosfaat), natürliches Aroma, Emulgator ( Milchsäure-Ester aus Mono- und Diglycerid, Verdickungsmittel (Calciumacetat), Stabilisator (Natriumphosphat), natürliche Farbstoffe (Riboflavin, Annatto), Salz.
Glazur: Zucker, Glukosesirup, Wasser, Konservierungsmittel (Kaliumsorbat)


(GB) Puff pastry: wheat flour, butter (contains milk), salt.
Pudding powder: sugar, modified potato starch, whey powder (contains milk), whole milk powder, vegetable fat (palm, coconut, palm kernel), dried glucose syrup, milk protein, leavening agent (dinatriumdifosfaat), natural flavour, emulsifier ( lactic acid ester of mono and diglyceride, thickening agent (calcium acetate), stabilizer (sodium phosphate), natural dyes (riboflavin, annatto), salt.
Icing: sugar, glucose syrup, water, preservative (potassium sorbate)


 

   
Energie / Brennwert / Energy     993 kJ / 237 kcal.
Eiwit / Eiweiß / Protein 2,6 g
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate 35 g
waarvan / davon / which:  
Suikers / Zucker / Sugars 16,2 g
Vet / Fett / Fat 9,5 g
waarvan / davon / which:  
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates 6,2 g
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat 
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat 3,2 g
Zout / Salz / Salt 
0,3 g
Natrium / Natrium / Sodium 
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre 0,3 g
 
Vitaminen / Vitamine / Vitamins 
Mineralen / Mineralien / Minerals 
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces Sesam, Pinda's, Noten / Sesam, Erdnüsse, Nüsse / Sesame, Nuts, Peanuts
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage  Nach Vorbereitung, wenn gekühlt, nur kurz haltbar / After preparing, if refrigerated, only good for a few days
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture Nederland / Niederlande / Netherlands

Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g.

Rezept:

Bereidingsmethode

De in deze verpakking aanwezige ingrediënten zijn zodanig voorbereid dat u niets hoeft te bakken of te koken, eenvoudig samenvoegen is voldoend.

Vul het maatbakje met een afgestreken hoeveelheid water of melk (= 125 ml). Open één zakje puddingpoeder, geschikt voor 3 tompoezen.
Giet het water of de melk in een schaaltje. Voeg al roerend één zakje puddingpoeder toe aan het water of de melk. Goed roeren tot u een mooie gladde pudding heeft. De pudding even laten opstijven. Het zakje suikerglazuur in een beker warm water (± 50°C) zetten.
Eén plak bladerdeeggebak openen. Smeer de pudding uit over één plak bladerdeeg.
Haal het zakje suikerglazuur uit het water. Zakje flink kneden, hoekje afknippen en het suikerglazuur op het bladerdeeg aanbrengen. Snijd dan de plak met glazuur met een scherp en gekarteld mes in 3-en, en leg de bladerdeegplak op de pudding.
U snijdt het gebak nu in gelijke delen en u heeft 3 heerlijke verse tompoezen. Na bereiden zijn de tompoezen, mits gekoeld, beperkt houdbaar.

Meldt u zich aan om een tag toe te voegen.


Productaanbevelingen

Dit is slechts een kleine selectie van onze producten

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een kleine selectie van onze producten