Suzi Wan Satésaus, 380 g
De satésaus van Suzi Wan is een heerlijke Fix & Feritg satésaus (pindasaus) op basis van de beste pinda's en zeer populair in de hele Zuidoost-Aziatische regio. De satésaus van Suzi Wan wordt vaak gegeten bij kip, rund, lam of varkensvlees, maar Suzi Wan is ook de juiste keuze in combinatie met verse groenten, rijst of Nasi en Bami Goreng gerechten.
Voorbereiding van Suzi Wan Satésaus
In de pot / in de pan:
Langzaam opwarmen en al roerend aan de kook brengen - dat is het.
In de magnetron:
Snijd de verpakking aan de zijkant open volgens de instructies en verwarm deze gedurende 2,5 - 3 minuten bij 700 W.
Haal het zakje voorzichtig uit de magnetron en roer voor het eten. Gedaan!
Producent: Pietercil Barends
Adres : antwoordnummer 10273
Postcode : 2700 VB
Plaats : Zoetermeer
Land : Nederland
(NL) Water, Pindakaas (20%) (Pinda, pinda-olie, emulgator (zonnebloem lecithine)), suiker, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout,), gemodificeerd maiszetmeel, uienpoeder, specerijen, chilipuree (chilipepers, zout, voedingszuur (azijnzuur)), rode paprika, zout, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), citroengras, kleurstoffen (karamel, paprika-extract), voedingszuur (citroenzuur), gember, natuurlijk aroma.
(D) Wasser, Erdnussbutter (20%) (Erdnuss, Erdnussöl, Emulgator (Sonnenblumenlezithin)), Zucker, Sojasauce (Wasser, Sojabohnen, Weizen, Salz,), modifizierte Maisstärke, Zwiebelpulver, Gewürze, Chilipüree (Chilischoten), Salz, Lebensmittelsäure (Essigsäure)), roter Pfeffer, Salz, Emulgator (Mono- und Diglyceride von Fettsäuren), Zitronengras, Farbstoffe (Karamell, Paprikaextrakt), Lebensmittelsäure (Zitronensäure), Ingwer, natürliches Aroma.
(GB) Water, Peanut butter (20%) (peanut, peanut oil, emulsifier (sunflower lecithin)), sugar, soy sauce (water, soybeans, wheat, salt,), modified corn starch, onion powder, spices, chilli puree (chilli peppers, salt, food acid (acetic acid)), red pepper, salt, emulsifier (mono- and diglycerides of fatty acids), lemongrass, colouring agents (caramel, paprika extract), food acid (citric acid), ginger, natural flavouring.
Energie / Brennwert / Energy | 768 kJ / 184kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 5,6 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 14,2 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 10,6 g | |
Vet / Fett / Fat | 11,3 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 2 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | ||
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | ||
Zout / Salz / Salt | 1 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | ||
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | ||
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | Amandel, Hazelnoot, Cashew, Pecannot/ Mandel, Haselnuss, Cashew, Pekannuss / Almonds, Hazelnut, Cashew, Pecannut | |
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage | Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry. | |
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture | E.U. / EU / European Union | |
Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g. |
Bereiding:
1. Voeg 150 ml water toe aan de sausmix
2. Roer het geheel tot een gladde saus.