Dutch Bakery Mergpijpjes, 200 g
Mergpijpjes zijn een van de populairste banketbakkersspecialiteiten van Nederland. De kleine cakebroodjes zijn gevuld met een soort taartdeeg en bedekt met marsepein. De uiteinden van de banketbakkersbroodjes zijn bedekt met chocolade.
Mergpijpjes zitten in een verpakking van 200 g of 7 Mergpijpjes.
De mergpijpjes van Dutch Bakery hebben een houdbaarheid van iets minder dan een jaar.
Informatie van de fabrikant over het artikel:
Bedrijf: Neerlandia Banket BV
Adres: Edisonweg 8
Plaats: 3752 LV Bunschoten
Land: Nederland
Bedrijf: Neerlandia Banket BV
Adres: Edisonweg 8
Plaats: 3752 LV Bunschoten
Land: Nederland
(NL) Suiker, plantaardig vet (palm, palmpit, kokosnoot), vloeibaar heelei, tarwebloem, plantaardige olie (koolzaad), sojabonen, glucosestroop, abrikozenpit, tarwezetmeel, stabilisatoren (sorbitol, glycerol, invertase), sojameel, magere melkpoeder, gereduceerd vet cacaopoeder, water, verdikkingsmiddel (canthaangom), emulfieren (mono- en diglyceriden van vetzuren, sorbitantristearaat, lecithine), zout, rijsmiddel (diffuraat, natriumcarbonaat), natuurlijk aroma. Allergenen: soja, ei, melk, tarwe (gluten).
(D) Zucker, pflanzliches Fett (Palm, Palmkern, Kokosnuss), flüssiges EI, WEIZENMEHL, pflanzliches Öl (Raps), SOJAbohnen, Glukosesirup, Aprikosenkern, WEIZENstärke, Stabilisatoren (Sorbit, Glyzerin, Invertase), SOJAMEHL, MAGERMILCHPULVER, fettreduziertes Kakaopulver, Wasser, Verdickungsmittel (Canthangummi), Emulgatoren (Mono- und Diglyceride von Fettsäuren, Sorbitantristearat, Lecithine), Salz, Backtriebmittel (Diphophophate, Natriumcarbonate), natürliches Aroma. Allergene: Soja, Ei, Milch, Weizen (Gluten).
(GB) Sugar, vegetable fat (palm, palmkernel, coconut), liquid whole egg, wheat flour, vegetable oil (rapseed), soybeans, glucose syrup, apricot kernel, wheat starch, stabilizers (sorbitol, glycerol, invertase), soy flour, skimmed milk powder, reduced fat cocoa powder, water, thickener (canthan gum), emulsfiers (mono- and diglycerides of fatty acids, sorbitan tristearate, lecithins), salt, raising agent (diphophates, sodium carbonates), natural flavouring. Allergens: soy, egg, milk, wheat (gluten).
Energie / Brennwert / Energy | 569 kJ / 136 kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 1,2 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 16,8 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars |
14,2 g |
|
Vet / Fett / Fat | 7 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 3,8 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | 0,1 g | |
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | ||
Zout / Salz / Salt | 0,5 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | 30 mg | |
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | 1,5 g | |
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | Noten, sulfieten. / Nüssen, Sulfiten. / Nuts, Sulphites. | |
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage | Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry. | |
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture | Nederland / Niederlande / Netherlands | |
Voedingswaarden per 28,6 g / Nährwertangaben pro 28,6 g / Nutrition Facts per 28,6 g.
|