Bolletje Beschuit Volkoren
Wat is Nederlandser dan echt Bolletje beschuit? Als je in het buitenland woont kan het natuurlijk zijn dat je ter plaatse ook best aardig kunt ontbijten, maar zonder Bolletje beschuit ontbreekt er gewoon iets aan je ontbijttafel. Als echte Nederlander ben je met bollteje beschuit opgegroeid. Naast het bekende vrij licht gekleurde beschuit heeft Bolletje ook volkoren beschuit in het programma. Bolletje volkoren beschuit is echt Bolletje beschuit met een extra gezond tintje. Bolletje beschuit is heerlijk met allerlei beleg. Het bekendst zijn chocolade hagelslag of anijsmuisjes, kaas en aardbeien met suiker of slagroom. Bolletje beschuit is alom bekend, maar niet iedereen weet hoe ze gemaakt worden. Bolletje beschuit wordt op ambachtelijke wijze volgens de traditie gebakken. Een langwerpig rond brood wordt gebakken en in 13 schijven gesneden. De schijven worden opnieuw gebakken tot ze knapperig en heel lag houdbaar zijn. Het woord beschuit is afgeleid van het Itliaanse woord biscotto wat twee keer gebakken betekent. Beschuit kwam in dde 17e eeuw in zwang toen de grote scheepvaartcompagnien een vervanger voor de scheepskaak zochten. Kaak was een slecht smakend ongezond baksel dat onder matrozen berucht was. De beschuiten smaakten veel beter en werden vooral ook vanwege de lange houdbaarheid snel populair. Ook aan de vaste wal vonden de lekkere beschuiten gretig aftrek. Nog altijd behoren beschuiten tot de meest populaire broodproducten in Nederland. Iedereen kent de traditie om na de geboorte van een jonge op beschuit met blauw-witte en na de gebroorte van een meisje op roze-witte muisjes te tracteren. Beschuiten scheppen dankzij deze mooie traditie altijd een feestelijke sfeer. Geniet van heerlijk Bolletje beschuit bij het ontbijt, bij de lunch of bij de thee.
Producent: Bolletje BV
Adres: Turfkade 9
Postcode: 7602 PA
Plaats: Almelo
Land: Nederland
Wat is Nederlandser dan echt Bolletje beschuit? Als je in het buitenland woont kan het natuurlijk zijn dat je ter plaatse ook best aardig kunt ontbijten, maar zonder Bolletje beschuit ontbreekt er gewoon iets aan je ontbijttafel. Als echte Nederlander ben je met bollteje beschuit opgegroeid. Naast het bekende vrij licht gekleurde beschuit heeft Bolletje ook volkoren beschuit in het programma. Bolletje volkoren beschuit is echt Bolletje beschuit met een extra gezond tintje. Bolletje beschuit is heerlijk met allerlei beleg. Het bekendst zijn chocolade hagelslag of anijsmuisjes, kaas en aardbeien met suiker of slagroom. Bolletje beschuit is alom bekend, maar niet iedereen weet hoe ze gemaakt worden. Bolletje beschuit wordt op ambachtelijke wijze volgens de traditie gebakken. Een langwerpig rond brood wordt gebakken en in 13 schijven gesneden. De schijven worden opnieuw gebakken tot ze knapperig en heel lag houdbaar zijn. Het woord beschuit is afgeleid van het Itliaanse woord biscotto wat twee keer gebakken betekent. Beschuit kwam in dde 17e eeuw in zwang toen de grote scheepvaartcompagnien een vervanger voor de scheepskaak zochten. Kaak was een slecht smakend ongezond baksel dat onder matrozen berucht was. De beschuiten smaakten veel beter en werden vooral ook vanwege de lange houdbaarheid snel populair. Ook aan de vaste wal vonden de lekkere beschuiten gretig aftrek. Nog altijd behoren beschuiten tot de meest populaire broodproducten in Nederland. Iedereen kent de traditie om na de geboorte van een jonge op beschuit met blauw-witte en na de gebroorte van een meisje op roze-witte muisjes te tracteren. Beschuiten scheppen dankzij deze mooie traditie altijd een feestelijke sfeer. Geniet van heerlijk Bolletje beschuit bij het ontbijt, bij de lunch of bij de thee.
Producent: Bolletje BV
Adres: Turfkade 9
Postcode: 7602 PA
Plaats: Almelo
Land: Nederland
Verzendgewicht:
0,15 Kg
Artikelgewicht:
0,14 Kg
Inhoud:
140,00 g
googlecat:
Anlässe > Geburt
Ingredienten:
(NL) Tarwemeel (waarvan 80% volkoren), suiker, gist, glucosestroop, scharreleieren, plantaardige vezels (tarwe, inuline), plantaardige vetten, emulgatoren (E433, E470a,sojalecithine), zout, roggebloem.
--------------------------------------------------------------------------------
(D) Weizenmehl (Wovon 80 % Weizen), Zucker, Hefe, Glukosesirup, Eier aus Freilandhaltung, Pflanzenfasern (Weizen, Inulin), Pflanzenfett, Emulgatoren (E433, E470a, soja-Lecithin), Salz, Roggenmehl.
--------------------------------------------------------------------------------
(GB) Wheat flour (of which 80% whole wheat), sugar, yeast, glucose syrup, free-range eggs, vegetable fibres (wheat, inulin), vegetable fat, emulsifiers (E433, E470a, soy lecithin), salt, rye flour.
--------------------------------------------------------------------------------
Energie / Brennwert / Energy 1640 kJ / 390 kcal.
Eiwit / Eiweiß / Protein 14 g
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate 68 g
waarvan / davon / which:
Suikers / Zucker / Sugars 11 g
Vet / Fett / Fat 4,5 g
waarvan / davon / which:
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates 2,5 g
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat
Zout / Salz / Salt 0,6 g
Natrium / Natrium / Sodium 0,24 g
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre 10 g
Vitaminen / Vitamine / Vitamins
Mineralen / Mineralien / Minerals
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces sesamzaad / Sesamsamen / sesame seeds
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry.
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture Nederland / Niederlande / Netherlands
Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g.