Mild Chinees- Indisch Vleesgerecht met Pangangsaus en verse Groenten.
Dit gerecht is voor 3 tot 4 personen.
Producent : Unilever Food Solutions
Adress : Postbus 1250
Postcode : 3000BG
Plaats : Rotterdam
Land : Nederland
(NL) (1)Ingredienten van de marinademix: suiker, zout, knoflook, koriander, tomaat, spekvet, maltodextrine, gistextract, komijn, aroma (bevat tarwe), sojasaus (maltodextrine, zout, sojaboon, tarwe), chillipoeer, trassi(garnalenextract), fructose, rode bietenextract, zwarte peper, citroenblad, plantaardige olie, citroensap. (2) Ingredienten van de sausmix: suiker, zetmeel (aardappel,cassave), dextrose, tomaat, zout, gistextract, sojasaus, (maltodextrine, sojaboon, tarwe, zout), plantaardige olie,aroma(bevat tarwe), plantaardig vet, specerijen gember, kaneel, chillipoeder, kruidnagelen, venkelzaad, witte peper, anijs, steranijs), voedingszuur citroenzuur, koriander, wortel, maltodextrine, rode bietenextract.
(D) (1) Marinade Mix Zutaten: Zucker, Salz, Knoblauch, Koriander, Tomate, Schmalz, Maltodextrin, Hefeextrakt, Kümmel, Aroma (enthält Weizen), Sojasoße (Maltodextrin, Salz, Sojabohnen, Weizen), Chillipulver, Trassi (Garnelenextrakt), Fruktose, rote Beete Extrakt, schwarzer Pfeffer, Zitronenblatt, pflanzliches Öl, Zitronensaft. (2) Soße Mix Zutaten: Zucker, Stärke (Kartoffeln, Maniok), Dextrose, Tomaten, Salz, Hefextrakt, Sojasoße (Maltodextrin, Sojabohnen, Weizen, Salz), pflanzliches Öl, Aroma (enthält Weizen), pflanzliches Fett, Gewürze (Ingwer, Zimt, Anis, Sternanis), Lebensmittelsäure (Zitronensäure), Koriander, Karotten, Maltodextrin, rote Beete-Extrakt.
(GB) (1) Ingredients of the marinademix: sugar, salt, coriander, tomato, bacon fat, maltodextrin, yeast extract, cumin, soy sauce (contains wheat), flavour (Maltodextrin, salt, soy bean, wheat), chillipoeer, shrimp paste (shrimp extract), fructose, beetroot extract, black pepper, lemon leaf, vegetable oil, lemon juice. (2) Saucemix: sugar, starch (potato, cassava), dextrose, tomato, salt, yeast extract, soy sauce, (Maltodextrin, soy bean, wheat, salt), flat nice oil, flavouring (contains wheat), flat nice fat, specerijen8gember, cinnamon, chilli powder, cloves, fennel seeds, white pepper, anise, star anise), acidifier citric acid, cilantro, carrot extract, maltodextrin, red beets.
Energie / Brennwert / Energy | 550 kJ / 130 kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 8 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 18 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 2,5 g | |
Vet / Fett / Fat | 3,5 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 0,9 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | ||
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | ||
Zout / Salz / Salt | 0,5 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | ||
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | 0,9 g | |
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | Ei, Melk, Selderij / Ei, Milch, Sellerie / Egg, Milk, Celery | |
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage | Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry. | |
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture | Nederland / Niederlande / Netherlands | |
Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g. |
Voor dit lekkere Conimex gerecht heeft U nodig: Naar gelieve 250 peultjes, 250 champigons, 500 ongezouten varkenslapjes, 350 rijst en conimex wokolie.
Bereiding:
1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Snij het varkensvlees in reepjes. Meng de marinademix met 3 eetlepels wokolie en marineer hierin de vleesreepjes ca 10 minuten.
3. Maak de peultjes en de champigons schoon en snij ze in stukjes.
4. Bak de peultjes en de champignons in 1 eetlepel wokolie ca 4. minuten.
5. Bak vervolgens in een andere pan de vleesreepjes gaar. Voeg eventueel nog wat wokolie toe.
6. Doe 300 ml water en de sausmix in een steelpan, breng al roerend aan de kook en verwarm het geheel enkele minuten tot het de gewenst dikte heeft.
7. Giet het vet af en serveer het vlees op een schaal. Giet de warme saus hierover en serveer de rijst en groenten apart.