Conimex Javaanse Pinda-Satesaus 292g
Kuipje Javaanse pinda-satésaus van Conimex. Lekkere milde satésaus voor bij oosterse gerechten of Indonesische rijsttafels. Deze Javaanse pindasaus heeft een authentieke oosterse smaak en is bereid met pinda's en traditionele specerijen. Inhoud: 292 gram.
Pasta voor Indonesische pindasaus. U kunt de Pindasaus wat extra pit verlenen met bv conimex sambal oelek.
De pasta wordt vermend ca. 1 op1 dus 1 deel satepasta en 1 deel Water of melk.
Producent : Unilever Food Solutions
Adres : Postbus 1250
Postcode : 3000BG
Plaats : Rotterdam
Land : Nederland
(NL) Pinda 48%, suiker,water, dextrose, zout, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen (gember, knoflook, koriander, kurkuma, fenegriek, chilipeper, karwijzaad, komijn, zwarte peper), raapzaadolie, glucosestroop, sojasaus (sojaboon, maltodextrine, zout, tarwe), ui, conserveermiddel (E262, E202), kokos, emulgator E322 (bevat soja), voedingszuur E330, aroma, kruiden (kaffir limoenblad, dille, laurierblad, lavas), kleurstof E150d
(D) Erdnuss 48 %, Zucker, Wasser, Traubenzucker, Salz, modifiziert, Maisstärke, Gewürze (Ingwer, Knoblauch, Koriander, Kurkuma, Bockshornklee, Chili-Pfeffer, Kümmel, Kreuzkümmel, schwarzer Pfeffer), Rapsöl, Maissirup, Sojasauce (Sojabohnen, Maltodextrin, Salz, Weizen), Zwiebel, Konservierungsmittel (E262, E202), Kokosnuss, Emulgator E322 (enthält Soja), Säuerungsmittel E330, Aromen, Gewürze (Kaffir Lindenblatt, Dill, Lorbeer, Liebstöckel), Lebensmittelfarbe, E150d
(GB) Peanut 48%, sugar, water, dextrose, salt, modified corn starch, spices (ginger, garlic, coriander, turmeric, fenugreek, chili pepper, caraway seed, cumin, black pepper), rapeseed oil, corn syrup, soy sauce (soya bean, maltodextrin, salt, wheat), onion, preservative (E262, E202), coconut, emulsifier E322 (contains soy), acidifier E330, flavouring, spices (kaffir lime leaf, dill, bay leaf, lovage), food coloring E150d
Energie / Brennwert / Energy | 920 kJ / 220 kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 6 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 20 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 14 g | |
Vet / Fett / Fat | 13 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 2 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | ||
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | ||
Zout / Salz / Salt | 1,4 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | ||
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | ||
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | ||
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage | Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry. | |
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture | Nederland / Niederlande / Netherlands | |
Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g. |
Bereiding:
1. Voeg 150 ml water toe aan de sausmix
2. Roer het geheel tot een gladde saus.