Verstegen Mix voor Gyros 70g
Schudflacon Mix voor gyros van Verstegen. Potje met schuddeksel met gyros kruiden voor kip, lam of varkensvlees. Authentieke kruiden voor de bereiding van gyros met een licht pittige smaak. De kruiden zijn eenvoudig te doseren met het schuddeksel wat hersluitbaar is. Inhoud: 70 gram.
Bestrooi 1 kg in reepjes gesneden varkensvlees, lam of kip met 30 gram mix (= circa 3 eetlepels) en laat dit even intrekken. Bak de reepjes in hete olie of boter mooi bruin en gaar. Serveer met een in ringen gesneden rauwe ui in een pita broodje
Verstegen Spices & Sauces B.V.
Industrial Road 161
3044 AS Rotterdam
Niederlande
(NL) 32% zout, specerijen (peper, karwijzaad, paprika, komijn, koriander), groenten (ui, knoflook), kruiden (tijm, oregano, rozemarijn), rijstebloem, aroma, sojasauspoeder (sojabonen, tarwe, zout, maltodextrine)
(D) 32 % Salz, Gewürze (Pfeffer, Kümmel, Paprika, Kreuzkümmel, Koriander), Gemüse (Zwiebel, Knoblauch), Gewürze (Thymian, Oregano, Rosmarin), Reismehl, Aroma, Pulver Sojasauce (Sojabohnen, Weizen, Salz, Maltodextrin)
(GB) 32% salt, spices (pepper, caraway seeds, paprika, cumin, coriander), vegetables (onion, garlic), spices (thyme, oregano, Rosemary), rice flour, flavor, soy sauce powder (soybeans, wheat, salt, maltodextrin)
Energie / Brennwert / Energy | 1000 kJ / 238 kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 8,1 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 36 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 10,4 g | |
Vet / Fett / Fat | 4,2 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 1.1 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | 0 g | |
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | 0 g | |
Zout / Salz / Salt | 32,5 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | 13 g | |
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | 0 g | |
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | ||
Bewa |
Bereidingsmethode voor Gyros Kruiden van verstegen:
Bestrooi 1 kg in reepjes gesneden varkensvlees, lam of kip met 30 gram mix (= circa 3 eetlepels) en laat dit even intrekken. Bak de reepjes in hete olie of boter mooi bruin en gaar. Serveer met een in ringen gesneden rauwe ui in een pita broodje.