Verstegen Mix voor Gehakt, 225 g
Meng 10 g van de mix (= 3 theelepels) door 500 g gehakt en voeg naar smaak een beschuit of wat paneermeel toe. Voeg er eventueel een ei en een kopje melk of water toe. Maak er ballen van en bak ze op matig vuur in 20 á 25 minuten mooi bruin en gaar.
Schudflacon Mix voor gehakt van Verstegen. Kruidenmix voor gehakt. Deze kruidenmix voor gehakt geeft uw gehaktballen de traditionele smaak van warme specerijen, net zoals ze vroeger werden gemaakt. Schudflacon met een dop met gaatjes om de kruiden makkelijk te doseren. De dop is hersluitbaar. Gehaktmix van Verstegen met een inhoud van 225 gram.
Verstegen Spices & Sauces B.V.
Industrial Road 161
3044 AS Rotterdam
Niederlande
(NL) 75% zout, specerijen (koriander, peper, gember, foelie, nootmuskaat, kardemom, chillies), majoraan
(D) 75 % Salz, Gewürze (Koriander, Pfeffer, Ingwer, Chili, Kardamom, Muskatnuss, Mace), Majoran
(GB) 75% salt, spices (coriander, pepper, ginger, Mace, nutmeg, cardamom, chillies), Marjoram
Energie / Brennwert / Energy | 396 kj ( 95 kcal) | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 2,6 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 9.7 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 0,2 g | |
Vet / Fett / Fat | 3,6 g | |
waarvan / davon / which: | 1,0 g | |
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | ||
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | ||
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | ||
Zout / Salz / Salt | 73,2 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | 29,3 g | |
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | ||
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | ||
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage | Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry. | |
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture | Nederland / Niederlande / Netherlands | |
Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g. |
Zubereitung von Verstegen "Mix voor Gehakt" (für 4 Personen):
Mischen Sie den Mix durch 500g Hackfleisch und fügen geben Sie ein Ei hinzu. Rollen Sie Hackfleischbällchen und braten Sie diese 20 bis 25 Minuten schön braun und gar in der Pfanne.