Verstegen Koek & Speculaas Kruiden is een specerijenmix voor koek en speculaas (natriumarm). De smaak is zacht zoet en warm van smaak door de kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Verstegen koek & speculaas is geschikt om speculaas of kruidnoten te maken. Ook heerlijk in desserts en zelfs een vleugje in hartige gerechten zoals stoofschotels.
Het kruidenmengsel smaakt lichtelijk zoet en heeft een bijzonder warme smaak door ingrediënten als kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.
Naast bakken kunt u Verstegen Koek & Speculaas kruiden ook gebruiken om te koken of om uw gerechten te verfijnen. In een romig dessert is een snufje van de specerij ook super lekker of zelfs voor stevige gerechten zoals Dutch Stoofschotels, Koek & Speculaas Spice is geschikt. U ontvangt een hersluitbaar blik met 40g.
Verstegen Koek & Speculaas Spice is daarom geschikt voor de bereiding van speculaas en taarten, maar ook voor stoofschotels en de hartige Nederlandse keuken.
Verstegen Spices & Sauces B.V.
Industriële route 161
3044 AS Rotterdam
Nederland
(NL) 94% specerijen (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, kardemom), sinaasappelschillen
(D) 94 % Gewürze (Zimt, Koriander, Muskatnuss, Nelken, Ingwer, Kardamom), Orangenschalen
(GB) 94% spices (cinnamon, coriander, nutmeg, cloves, ginger, cardamom), orange peel
Energie / Brennwert / Energy | 1254 kJ / 303 kcal. | |
---|---|---|
Eiwit / Eiweiß / Protein | 5.7 g | |
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate | 27.7 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Suikers / Zucker / Sugars | 3 g | |
Vet / Fett / Fat | 9.5 g | |
waarvan / davon / which: | ||
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates | 3.6 g | |
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat | 0 g | |
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat | 0 g | |
Zout / Salz / Salt | 0,1 g | |
Natrium / Natrium / Sodium | 0.4 g | |
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre | 0 g | |
Vitaminen / Vitamine / Vitamins | ||
Mineralen / Mineralien / Minerals | ||
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces | ||
Bewa |