Conimex Boemboe Rendang Vlees 95g

Artikelnummer: 102001000


2,69 €
2,83 € per 100 g

incl. 7% Omzetbelasting , Plus Verzending (Standard)


Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 3 Werkdagen

Lekkere kruidenmix voor een oosterse maaltijd. Gestoofd rundvleesgerecht, met rode pepers en citroengras.

Categorie: Aziatische Kant & Klaar Mixen


St

Conimex Boemboe Rendang

Gelukkig zijn er de heerlijke oosterse gerechten van Conimex, zoals deze Boemboe Rendang. De Nederlanders hebben zich al sinds de 17e eeuw laten inspireren door de Indische, Indonesische en Chinese keuken. Maar op de goede manier Oosterse gerechten te bereiden is een moeilijke en tijdrovende kunst. Conimex heeft een breed sortiment aan oosterse gerechten en sauzen die klaar of bijna klaar voor gebruik zijn. "Conimex brengt de oosterse keuken bij je thuis", deze bekende reclamespreuk van Conimex slaat de spijker op z'n kop. Want alle sauzen van Conimex zijn op originele Aziatische recepten gebaseerd. Geniet van de heerlijke recepten van Conimex. Conimex Boemboe Rendang bevat vooral peper en citroengras en wordt in de wok toebereid. Braadt vlees in de wokolie (bij voorkeur rundvlees, maar je kunt ook kip gebruiken) en voeg bonen, rijst en Boemboe Rendang toe. Binnen enkele minuten heb je een heerlijk pittig echt oosters gerecht.

Producent: Unilever Food Solutions
Adres: Postbus 1250
Postcode: 3000 GB
Plaats: Rotterdam
Land: Nederland
.
Verzendgewicht:
0,10 Kg
Artikelgewicht:
0,10 Kg
Inhoud:
95,00 g
googlecat:
Lebensmittel > Asiatisch > Fixe
Ingredienten:

 (NL) Dextrose, plataardige olie, ui, water, suiker, sambal oelek, knoflook, aroma, zout, gemodificeerd maiszetmeel, azijn, smaakversterker E621, geharde plantaardige olie, koriander, citroengras%, galangawortel, gember, maltodextrine, tomatenpuree, citroensap, kurkuma, melksuiker, emulgator E322 (bevat soja), gebrande suiker, conserveermiddel E202.


(D) Dextrose, pflanzliches Öl, Zwiebel, Wasser, Zucker, Sambal, Knoblauch, Aroma, Salz, modifizierte Maisstärke, Essig, Geschmackverstärker E621, gehärtetes Pflanzenfett, Koriander, Zitronengras 1%, Galgantwurzel, Ingwer, Maltodextrin, Tomatenpuree, Zitronensaft, Kurkuma, Milchzucker, Emulgator E322 (enthält Soja), gebrannter Zucker, Konservierungsmittel E202.


(GB) Dextrose, flat nice oil, onion, water, sugar, sambal oelek, garlic, flavour, salt, modified corn starch, vinegar, flavor enhancer E621, hardened flat nice oil, coriander, ginger, galanga root, Lemongrass%, maltodextrin, tomato paste, lemon juice, turmeric, milk sugar, emulsifier E322 (contains soy), burned sugar, preservative E202.

 

   
Energie / Brennwert / Energy     558 kJ / 133 kcal.
Eiwit / Eiweiß / Protein 8,2 g
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate 17 g
waarvan / davon / which:  
Suikers / Zucker / Sugars 2 g
Vet / Fett / Fat 3,6 g
waarvan / davon / which:  
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates 1 g
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat  
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat  
Zout / Salz / Salt 0,48 g
Natrium / Natrium / Sodium  
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre  
 
Vitaminen / Vitamine / Vitamins  
Mineralen / Mineralien / Minerals  
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces Ei, Melk, Selderij / Ei, Milch, Sellerie / Egg, Milk, Celery
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage  Na opening nog 3 dagen houdbaar in koelkast / Nach öfnung noch 3 Tage haltbar im Kühlschrank / After opening 3 days good n a fridge.
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture Nederland / Niederlande / Netherlands

Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g.

 
Rezept:

Bereiding: zelf toevoegen - 500g runderlappen in reepjes gesneden ( oder 500g Hänchenbrustfilet), 300g Rijst, 800g boontjes en Conimex Wok olie.
En eventueel nog seroendeng van Conimex.

Bereiding:
1. Verhit 2 el wokolie in een wok en bak het rundvlees hierin bruin.
2. Voeg de boemboe en 300ml water toe.
3. Breng het al roerend aan de kook en doe het deksel op de pan.
4. Laat het geheel ca. 50 min. inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Roer regelmatig door de pan.
5. Kook de boontjes.
Serveertip: Serveer de Rendang met witte rijst en de boontjes  Conimex Seroendeng smaakt ook lekker hierbij, En ook een klein beetje Satesaus van bv. Calve of Wijko rond het typisch indonesische gerecht helemaal af.

Meldt u zich aan om een tag toe te voegen.


Productaanbevelingen

Dit is slechts een kleine selectie van onze producten

Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een kleine selectie van onze producten