Koopmans Appeltaart Mix 400g

Artikelnummer: 111001800


2,99 €
7,48 € per 1 kg

incl. 7% Omzetbelasting , Plus Verzending (Standard)


Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 3 Werkdagen

Het makkelijkste voor een lekkere gebakken appeltaart.

Categorie: Hollandse Bakmix en Taartmix


St

Koopmans Appeltaart Bakmeelmix.Het makkelijkste voor een lekkere gebakken appeltaart.


Producent : Koopmans Consumentenservice
Adres : Antwoordnummer 7204
Postcode : 3800TE
Plaats : Amersfoort
Land : Nederland

Verzendgewicht:
0,47 Kg
Artikelgewicht:
0,40 Kg
Inhoud:
400,00 g
googlecat:
Lebensmittel > Backwaren > Zum Selber Backen
Ingredienten:

(NL) Tarwebloem, suiker, rijsmiddelen (E450i, E500), zout, aroma


(D) Weizenmehl, Zucker, Backtriebmittel (E450i, E500), Salz, Aroma.


(GB) Wheat Flower, sugar, leavening agents (E450i, E500), salt, flavouring


 

   
Energie / Brennwert / Energy     1090 kJ / 260 kcal.
Eiwit / Eiweiß / Protein 2,8 g
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate 38 g
waarvan / davon / which:  
Suikers / Zucker / Sugars 24 g
Vet / Fett / Fat 10 g
waarvan / davon / which:  
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates 4,5 g
Transvetzuren / Trans-Fettsäuren / Trans Fat 
Onverzadigd vet / Ungesättigte Fettsäuren / Unsaturated Fat 
Zout / Salz / Salt 0,56 g
Natrium / Natrium / Sodium 
Voedingsvezel / Balaststoffe / Fibre 
 
Vitaminen / Vitamine / Vitamins 
Mineralen / Mineralien / Minerals 
Kan sporen bevatten van / Kann Spuren enthalten von / May contain traces Ei, Lupine, Melk /  Ei, Lupine, Milch / Egg, Lupine, Milk 
Bewaaradvies / Am besten Aufzubewahren / Storage  Koel en droog bewaren / Kühl und trocken lagern / Keep cool and dry.
Productieland / Herstellungsland / Country of manufacture Nederland / Niederlande / Netherlands

Voedingswaarden per 100g / Nährwertangaben pro 100g / Nutrition Facts per 100 g.

Rezept:

Benodigheden voor een Nederlandse appeltaart:

  • 1 pak Koopmans Appeltaart
  • 175g roomboter of margarine (kamertemperatuur)
  • 1ei 
  • 1kg. Zachtzure appels (ca. 6 st, bv. Goudreinet of elstar) 
  • 50g suiker 
  • 75g Rozijnen 
  • 2 a 3 tl Kaneel- 75g rozijnen en 2 el custard of paneermeel.

Keukengerei:

Springvorm met een doorsnede van 24 cm
Mixer met deeghaken

Oventemperatuur:

  • Elektrische oven: 180 graden
  • Heteluchtoven: 165 graden
  • Gasoven: stand 3-4

Bereidingstijd: Ca. 40 minuten (exclusief baktijd)

Baktijd: 60 - 70 minuten

Bereidingswijze Nederlandse Appeltaart:

  • Wel de rozijnen in lauwwarm water ( ca. 15 minuten) en dep ze droog.
  • Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
  • Vet de springvorm in met boter of gebruik bakspray.
  • Roer de boter in een beslagkom zacht en voeg de basterdsuiker toe.
  • Zef het bakmeel en voeg dit samen met het zout en 2/3 van het losgeklopt ei toe.
  • Kneed het geheel met een mixer met deghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Laat het deeg circa 10 minuten in de koelkast rusten.
  • Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes in schijfjes. Dep het vocht van de appels af.
  • Meng de appelblokjes met de suiker, kaneel en rozijnen.
  • Bekleed met 3/4 van het deeg de bodem en de rand van de springvorm.
  • Strooi 2 eetlepels custard of paneermeel over de bodem.
  • Vul de vorm met het appelmengsel en druk dit aan.
  • Bestuif het aanrecht met wat bloem. Vorm van het resterende deeg dunne rolletjes en druk deze op het aanrecht iets plat tot reepjes
  • Leg de reepjes kruislings over het appelmengesel.
  • Bestrijk de reepjes en de rand van de taart met het resterende 1/3 ei.
  • Bak de appeltaart in 60-75 minuten gaar en goudbruin.
  • Laat de appeltaart 1 uur afkoelen voordat je de springvorm verwijdert.

Meldt u zich aan om een tag toe te voegen.


Klanten kochten hierbij de volgende producten

Dit is slechts een kleine selectie van onze producten